Zelfopleiding Jachthonden

Trainingen

Instructeurs

Huishoudelijk reglement

Orweja reglement

Agenda

Foto’s

Inschrijven Trainingen

SJP

Home

Jachthondengroep
regio Gouda

Instructeurs

 

Stellen zich voor:

Andina de Vrij  -  Instructeur

 

Al meer dan 18 jaar actief bij de jachthondengroep Gouda met het begeleiden van jonge honden tot gehoorzame Jachtmaatjes.

Bob van Elleswijk  -  Instructeur

 

Getrouwd met Netty, thuis hebben we Labrador Retrievers. 

Ik heb al heel mijn leven honden en sinds jaren ben ik actief met jachthonden en jachthonden trainingen. Zelf jaag ik ook, dat is mijn lust en mijn leven. De passie voor jacht en de jachthonden is erin gebleven en daarom geef ik ook jachttraining.

Kees de Wilde  -  Commissie Jacht proeven

 

Sinds 2008 de organisatie van de Jachthonden Proef in Bleiswijk overgenomen, actief met het trainen van een jonge labrador en nu ook als hulp instructeur actief bij de Jachthonden groep Gouda

Fred Venzelaar  -  Instructeur

 

Getrouwd en heb 3 kinderen.

Ik ben al geruime tijd actief als jager en het africhten van staande jachthonden.

Jaren jaar geleden ben ik met mijn Griffon Korthals reu Louis in Gouda terecht gekomen en heb diverse B diploma’s met hem behaald . Naast het KNJV werk ben ik ook zeer actief in het veldwerk (werken voor het schot) waar ik onze Griffon korthals teef Gina voor heb.

Daar ik een passie heb om met honden te werken vind ik het erg leuk dat ik gewest Gouda als instructeur van dienst kan zijn.

Joyce Hoogeveen  -  Hulp Instructeur

 

Ik ben getrouwd en wij hebben twee dochters. Wij hebben een Flatcoat Retriever Tessa. Met veel plezier heb ik met haar jachttraining gedaan en diverse KNJV C en B diploma's gehaald. Tessa is inmiddels ruim 9 jaar waardoor wij gestopt zijn met intensief trainen en proeven lopen. Wel blijven wij met veel plezier jachtoefeningen doen samen. Omdat ik nog wel actief wil blijven in de jachttraining vind ik het leuk om als hulpinstructeur mee te helpen bij de KNJV Gouda.

Gertjan Sirre  -  Coördinator - Instructeur

 

Getrouwd met Angelique die de zelfde passie heeft als het gaat over Goldens.

Door onze Fellow besmet geraakt met het “virus” jachthonden training en alles wat daar bij hoort. Sindsdien met Fellow een aantal KNJV C, B en Map B diploma’s gehaald. Tegenwoordig actief voor de Jachthondengroep Gouda al instructeur en weer met onze jonge golden Chester genaamd een nieuwe uitdaging aan gegaan.

Hans Mackay  -  Hulp Instructeur

 

Getrouwd met Connie en heb 3 kinderen, Kenneth, Colin en Roy.

We hebben 1 Duitse staande langhaar genaamd Clint.

Verder help ik al jaren met plezier bij de Zeeuwse jachthonden proeven en werk ik graag met honden. Vandaar dat ik het leuk vind om bij de KNJV Jachthondengroep regio Gouda als hulp instructeur de groep te versterken.

Angelique Sirre  - Instructeur

 

Getrouwd met Gertjan en al net zo gek op honden, in het bijzonder onze eigen goldens. Ik vind het leuk en leerzaam om de Jachttraining te geven maar ben ook veel bezig op de achtergrond. Met onze honden trainen we zelf ook nog volop.

Siem Huisman -  Instructeur

 

Al weer meer dan 17 jaar actief met jachthondentraining en nu voorjager met mijn derde Flatcoat reu Menzo. 6 jaar hulp trainer bij KNJV Bodegraven geweest, daarna 10 jaar jachttraining gegeven bij Kynologen club Zoetermeer, en zelf diverse opleiding cursussen gedaan. Daar ik nog steeds heel veel passie en plezier in het trainen heb vind ik het leuk om bij de KNJV jachthondengroep regio Gouda als instructeur de groep te komen versterken.

Mary Jacobs -  Hulp Instructeur

 

Getrouwd met mijn man Ed, kinderen Annemarie en Paul en Golden Retriever Sep. Sep is onze derde hond. Onze andere honden waren ook Goldens en zijn 15 en 12 jaar geworden. Ik ben met allemaal op training geweest, zowel gehoorzaamheid- als jachttraining. Ben nu uitgetraind met Sep en wil graag nog wel wat blijven doen. Siem vroeg of 't wat voor mij zou zijn om ook bij de KNJV te gaan helpen met de training en heb dat aangepakt. Vind 't heel leuk om met de mensen en de honden bezig te zijn.

Contact

Links

Tekstvak: MAP